top of page
Search

Asiakaspalautteet

Updated: Aug 20, 2023

Aidot asiakaspalautteet ovat todella tärkeitä valmentajan, valmennuksen ja ylipäätään minkä tahansa tuotteen tai palvelun valinnassa. Kokosin tähän suurimman osan vuosien saatossa tulleista asiakaspalautteista. Ja kaikkiin on tietty julkaisulupa.


Jenna”Palkkasin Hassen alunperin puoleksi vuodeksi piiskaamaan terveelliset elämäntavat ja treenaamisen rutiinin itseeni takaisin. Ensitapaamisella asetetut tavoitteet saavutettiin jo kolmessa kuukaudessa ja hyvää yhteistyötä on jatkettu myös puolen vuoden jälkeenkin. Hasse osaa suunnitella ruokavaliot ja treeni määrät asiakkaan elämäntilanteen mukaan ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet. Hassen kanssa treenaamiseen sopii sanonta ”tosissaan muttei totisesti”. Treenit on haastavia, mutta Hasselta löytyy myös huumoria. Iso kiitos ja kumarrus Hasselle!"


Anni

"Reenasin kuukauden Hassen valmennuksessa ja olen tosi tyytyväinen. Valmentajana sopi ainakin minulle loistavasti, sillä hän vaatii paljon ja auttaa joka kerta ylittämään omat odotukset. Aidosti kiinnostunut ja läsnä, suosittelen!"
Vida"Hasse has been hard on me during last year. Now I know the reason. It was all worth it. I have been exercising ever since I was 15. What I have achieved in less than a year with Hasse's training is not even comparable to my 13 years of sport activities. "No Pain No Gain" made not only my body but also my mind in shape. I'm so grateful to have such an energetic trainer, a strict boss and a fantastic friend. "

Katariina & Wilhelmiina

"Treenasimme Hassen kanssa kolme kuukautta. Treenit olivat monipuolisia, innostavia ja raskaita. Valmentajana Hasse on vaativa, ja osaa suunnitella treenin ja ruokavalion asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Yhdessä saimme takaisin pitkään hukassa olleen treenimotivaation ja hyvät eväät jatkaa treenaamista valmennuksen loputtua."
Veltsu


"Hasse osaa motivoida ja puseka oikeaan suuntaan. Olemme saaneet yhdessä loppuelämän kestäviä tuloksia aikaan, korona-aikanakin. Hasse on meikäläisen kunnossa pitävä Samu Sirkka"


Olli


"Pyysin Hasselta apua tilanteeseeni, joka oli hälyyttävä: epäsäännöllinen ruokailurytmi ja liikunta ei maistunut. Häätkin tulossa.. Hasse tarttui haasteeseen ja 3kk aikana iskosti motivaation syvälle takaraivooni, jota tuskin tulen enää sieltä kadottamaan. Isoimman vaikutuksen Hasse teki minuun selittämällä ja kertomalla miksi tätä ja tota tehdään tällä ja tolla tavalla, sekä mitä hyötyä siitä on minulle."


Anna


"Hasse on loistava pt jonka valmennus on oikeasti toiminut omalla kohdallani. Olen nyt ollut hänen asiakkaanaan yli 3 kk. Alkuun hän kyselöi taustasani ja tavoitteistani. Kaikki mitä olen kertonut hän on ottanut hyvin huomioon. Jokaista treeniä odottaa mielellään. Hasse on vaativa, mutta kannustava ja aidosti mukana. Plussaa myös ehdottomasti siitä, että hän kannustaa kysymään jos on jotain epäselvää."Esa


"Hasse osoitti 3 kk etävalmennuksen aikana syömiseni puutteet, laati selkeän, helposti seurattavan ruokavalion jota oli helppo muokata, vaihtelevat saliohjelmat aerobista unohtamatta ja potki sopivasti virtuaalitapaamisissa ukkoa "persuksille" vaikka motivaatio olikin jo valmiiksi vahva. Ruoan punnitseminen tuntui ensiksi oudolta, mutta nyt siitä on tullut toinen luonto."

Pauliina


"Mun kohdalla valmennus oli sellainen ponnahduslauta omaan salitreenaamiseen ja oli todella hyödyllinen. Ohjelma ja ruokavalio oli juuri tavoitteisiin sopiva ja muutenkin valmennus ja pt reenikerrat oli tosi (rankkoja) hyviä ja motivoivia. Myös se, että Hasse kannusti kysymään oli mahtavaa. Hasse on vaativa mutta mukava valmentaja".


David


"At first i didn't know what I was doing at the gym, but since I have been training with you I got an understanding of what I need to do. Now I have got a lot more knowledge than could have hoped for. You are a great trainer and I have enjoyed working with you. Many thanks.

27 views0 comments

Comments


bottom of page